Over Ons

Hilde roelandt & katrien smeyers 

Alles kan!

Wij willen dat mensen hun goesting kunnen doen. Want dat doen we zelf ook. ‘Dat gaat niet’ staat niet in onze woordenboek. ‘Dat lossen we allemaal op’ wel.

Wij zorgen ervoor dat gij de schoonst mogelijke uitvaart krijgt of het zotst mogelijke huwelijk.

We zijn heel goed in luisteren naar wat gij wilt en dat op een hele schone manier realiseren. En vaak maken we uw dromen net nog iets mooier dan ge oorspronkelijk in gedachten had. Voor het budget dat gij in gedachten hebt.

Dat komt omdat we al 25 jaar niets anders doe dan schone momenten maken voor anderen.

Zin om eens te babbelen?

Katrien Smeyers

rebelse creatievelingen

Meet the team

Ah, gij dacht dat wij er superspeciaal zouden uitzien hé? 

Nee hoor.  We zijn rebels in ons hart en voor de rest zien we er redelijk normaal uit.  
Of we ons ook normaal gedragen … Alle gekheid op een stokje.  
Wij hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het maken van huwelijken en uitvaarten van A tot Z.
We weten écht wat we doen en zorgen voor een mooie dag ongeacht het onderwerp.
En ja, soms ook een traan van ons erbij want we zijn ook maar mensen. 

Hilde Roelandt

Hilde Roelandt

Natasja Sels

Designer en styliste

Katrien Smeyers

Storyteller en ceremonieontwerper

punkrebelondernemer

Meer over Katrien die uw verhaal vertelt

 

Ik moet just niks

Ik ben in de wieg gelegd om dingen ‘anders’ te doen. Op mijn 13e had ik al aan hanenkam en ‘Ik moet just niks’ was altijd mijn motto.

Ge hebt maar één leven, één kans om het in te vullen. Dus hoe wilt gij uw leven leiden? Het is mijn overtuiging dat ge echt niet hoeft te luisteren naar hoe iemand anders zegt dat ge het moet doen.

Daarbij, ge kunt maar goed doen voor een ander als ge eerst goed zijt voor uzelf. Daarom vraag ik mij bij alles wat ik doe altijd af of ik er blij van word? Past het bij mij? Kan ik dit? Wil ik dit?

Omdat ik zo goed als doof ben, ben ik de beste luisteraar

Ik hoor bijna zo goed als niks meer. Dankzij een hoorapparaat functioneer ik uiteraard perfect. Maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik een soort zesde zintuig heb ontwikkeld. Ik voel mensen en situaties heel goed aan, ik zie het onzichtbare en lees tussen de regels door, kan ook liplezen, heb uiteraard meer aandacht voor lichaamstaal en ik heb een heel groot empathisch vermogen.

Ge en gij

Opgemerkt dat ik in de ge-vorm schrijf? Dat is omdat ik dat schoon vind en omdat ik het Vlaams zo goed vind klinken, maar wees gerust. We jij-en en jou-en ook! 

Verzot van …

Mijn werk is mijn hobby. Verder zing ik, speel ik board games en role-playing games met mijn vriendinnen, ben ik een (heel creatief) kind van de jaren 80 en punkster, heb ik bijna altijd rode lippen, kunt ge mij een groot plezier doen met zoute chips van den Ikea, drink ik enkel Earl Grey met melk en ben ik helemaal zot van echt papier en vulpennen.

Mijn achtergrond

Ik deed toneel aan de kunsthumaniora met woord en drama, volgde een tweejarige opleiding tot ceremoniespreker, studeerde vergelijkende godsdienstwetenschappen, werd rouwtherapeut en verdiepte me in natuurgerichte spiritualiteit.

Ceremonies ontwerpen en begeleiden doe ik al 25 jaar.Ondernemen doe ik met een beetje punk en veel soul.

Waarom ik doe wat ik doe

Twee redenen. Dit is wie ik ben. Ik heb zelf angst om vergeten te worden. Daarom vind ik het belangrijk om mensen te herinneren zoals ze echt zijn en niet zoals anderen zeggen dat ze zijn. Ik vind elk mens het waard om verteld te worden. En, ik ben fier op waar ik vandaan kom. Eigenschappen van de generaties voor mij terugzien in mezelf, dat doet mij iets. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik ben wie ik ben, en daar ben ik elke dag dankbaar voor.
Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat ge uw goesting kunt doen op een uitvaart.

academy

Zin om zelf
ceremoniespreker te worden?

Voelt ge dat verhalen vertellen en rituelen ook uw ding zijn?

Wilt ge graag de stem zijn van uw klanten als ze overmand en sprakeloos zijn door emoties?

Verlangt ge ernaar om bijzondere momenten te creëren vanuit ontspanning en vertrouwen?

Neem dan een kijkje op de website Ritual Coach Academy, waar Katrien mensen opleidt tot creatieve ceremoniesprekers en storytellers.

Rebel ceremonies