Over Ons

 
 
 
 
 

rebelse creatievelingen

 
 
 
 
 

Meet #teamrebelceremonies

 
 
 
 
 

Ah, gij dacht dat wij er superspeciaal zouden uitzien hé?

Nee hoor.  We zijn rebels in ons hart en voor de rest zien we er redelijk normaal uit.
Of we ons ook normaal gedragen … dat is natuurlijk een andere vraag.
Wij hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in het maken van huwelijken en uitvaarten van A tot Z.
We weten écht wat we doen en zorgen voor een mooie dag ongeacht het onderwerp.
En ja, soms ook een traan van ons erbij want we zijn ook maar mensen.

 
 
 
 
 

punkrebelondernemer

 
 
 
 
 

Meer over Katrien die uw verhaal vertelt

 
 
 
 
 

 

Ik moet just niks

Ik ben in de wieg gelegd om dingen ‘anders’ te doen. Op mijn 13e had ik al een kapsel à la Robert Smith van The Cure ‘Ik moet just niks’ was altijd mijn motto.

Ge hebt maar één leven, één kans om het in te vullen. Dus hoe wilt gij uw leven leiden? Het is mijn overtuiging dat ge echt niet hoeft te luisteren naar hoe iemand anders zegt dat ge het moet doen.

Daarbij, ge kunt maar goed doen voor een ander als ge eerst goed zijt voor uzelf. Daarom vraag ik mij bij alles wat ik doe altijd af of ik er blij van word? Past het bij mij? Kan ik dit? Wil ik dit?

Omdat ik zo goed als doof ben, ben ik de beste luisteraar

Ik hoor bijna zo goed als niks meer. Dankzij een hoorapparaat functioneer ik uiteraard perfect. Maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik een soort zesde zintuig heb ontwikkeld. Ik voel mensen en situaties heel goed aan, ik zie het onzichtbare en lees tussen de regels door, kan ook liplezen, heb uiteraard meer aandacht voor lichaamstaal en ik heb een heel groot empathisch vermogen.

Ge en gij

Opgemerkt dat ik in de ge-vorm schrijf? Dat is omdat ik dat schoon vind en omdat ik het Vlaams zo goed vind klinken, maar wees gerust. Ik jij en jou ook als ge dat graag hebt.

Mijn achtergrond

Ik deed toneel aan de kunsthumaniora met woord en drama, volgde een tweejarige opleiding tot ceremoniespreker, studeerde vergelijkende godsdienstwetenschappen, werd rouwtherapeut en verdiepte me in natuurgerichte spiritualiteit.

Ceremonies ontwerpen en begeleiden doe ik al 25 jaar en ik ben ondernemer met een beetje punk en veel soul.

Verzot van …

Mijn werk. Verder zing ik, speel role-playing games met mijn vriendinnen, ben ik een (heel creatief) kind van de jaren 80, een new-wave punkster, heb ik bijna altijd rode lippen, kunt ge mij een groot plezier doen met zoute chips, Earl Grey met melk en echt papier waarop ik kan schrijven met een vulpen.

Waarom ik doe wat ik doe

Ik ervaar zelf angst om vergeten te worden. Daarom vind ik het belangrijk om mensen te herinneren zoals ze echt zijn en niet zoals anderen zeggen dat ze zijn. Ik vind elk mens het waard om verteld te worden. En, ik ben fier op waar ik vandaan kom. Eigenschappen van de generaties voor mijzelf of in mijne zoon terugzien, dat doet mij iets. Het zijn de mensen voor mij die ervoor gezorgd dat ik ben wie ik ben, en daar ben ik elke dag dankbaar voor.
Maar ik vind vooral oh zo belangrijk dat ge uw goesting kunt doen op uw belangrijke momenten zonder enige voorbehoud of angst.

 
 
 
 
 

Fellow rebels

 
 
 
 
 

Meer over #teamrebelceremonies

 
 
 
 
 

 

Ik doe het niet alleen.

Gelukkig kan ik rekenen op een team van geweldige freelancers, elk expert in hun eigen vakgebied.

Natasja en Hilde zijn zo een beetje de vaste medewerkers maar ook achter de schermen kan ik ook rekenen op hulp van andere toegewijde rebels.

Natasja

Er is niks dat Natasja en hare man René niet kunnen maken. Hun specialiteit zijn props voor Live Action Role Play weekends en kostuums voor zotte aangelegenheden. Natasja is ook één van de weinige berendokters in ons land. De teddybeer in haar hand is dus niet alleen om haar peperkoeken hartje te tonen maar ook haar vakmanschap.

Voor Studio Branwenn maken ze voor ons decoratie, huwelijksbogen, bloemstukken en alles wat we nodig hebben om er iets moois van te maken.

Storytellers Society

Vanuit de school Rebel Ceremonies Academy, staat een groep rebelse ceremoniesprekers klaar.

Ze zijn al even out-of-the box als de rest van het team en maken mee ceremonies, vooral tijdens de zomer als er wat meer huwelijken zijn. Toffe madammen allemaal!

Hilde

Ge gaat het niet geloven maar Hilde heeft volgens mij alle  telefoonnummers van alle leveranciers, die alles leveren wat ge nodig hebt voor uw ceremonie, in haar gsm staan.  Bovendien is zij fantastisch goed in iets waar ik moe van word zoals de planning opmaken en de dag zelf zorgen dat alles wat we nodig hebben er ook effectief is.

Op Hilde van Rebel Productions kunt ge bouwen. Het is al heel lang mijn rots in mijn branding voor elke ceremonie die we samen doen.

 
 
 
 
 

academy

 
 
 
 
 

Zin om zelf een rebelse
ceremoniespreker te worden?

 

Voelt ge dat verhalen vertellen en rituelen ook uw ding zijn?

Wilt ge graag de stem zijn van uw klanten als ze overmand en sprakeloos zijn door emoties?

Verlangt ge ernaar om bijzondere momenten te creëren vanuit ontspanning en vertrouwen?

Neem dan een kijkje op de website Rebel Ceremonies Academy, waar Katrien mensen opleidt tot creatieve ceremoniesprekers en storytellers.

Rebel ceremonies