Aan mijn broeders en zusters rebel

Een origineel huwelijk
Helemaal zoals gij het wilt

De schoonste dag van uw leven

Wilt ge een origineel huwelijk?

Op de schoonste dag van uw leven, moet ge nu eens echt uw goesting kunnen doen.

#teamrebelcermonies maakt dromen waar

Alles kan!

Wilt ge dat uwen trouwdag nu eens echt de allerschoonste dag van uw leven wordt? En wilt ge dan eens echt helemaal uw goesting doen?

Bij uw schoonste dag hoort de schoonste ceremonie. Weg met de ellenlange teksten en verhalen. Welkom Keltische ceremonie in het bos, Viking Metal Ceremony of Alice in Wonderland met de Mad Hatter als ceremoniespreker.

Ik deed het allemaal en zoek nog meer zotte huwelijken. Voor mij is alles mogelijk. Waar anderen zeggen ‘Zoudt ge dat wel doen?’ zeggen ik ‘Hoe zotter hoe liever!’. Wilt ge graag dat wij alles doen? Prima maar wilt ge juist heel veel zelf doen, dat kan ook.

En het hoeft niet altijd duur te zijn. #teamrebelceremonies is heel creatief, wij kunnen met weinig middelen heel schoon dingen doen.

Zin om eens te babbelen? Bel Katrien op (+32) 0474286023

Katrien Smeyers

vertellers pur sang

Zin in schone verhalen over schone bruiloften? 

Klik op de knop hieronder en schrijft u in op onze verhalen over gelukkige bruidjes.

Hoeveel kost het?

Mogelijkheden en prijzen

Hoeveel het gaat kosten? Altijd een moeilijke vraag. Want ik werk volledig op maat. Toch doe ik een poging om een idee te geven van hoeveel het kan kosten aan de hand van een paar voorbeelden. Laat u vooral inspireren door wat er kan en bel mij als ge voelt dat dit den aanpak is die ge zoekt. 

Kasteel in Ibiza met DJ Like Mike

Wilt ge all the way gaan en mag het in een sprookjesachtig kasteel met 9 gangen en DJ Like Mike als muzikale gast. Ok … dat doen we met plezier. Dit was in Ibiza en we weten er de eindfactuur niet van maar die van ons was +8.000€.

Sprookjesachtig hobbitland

Kiest ge voor een bos waar de gasten in een soort van sprookjesachtig hobbitland verkleed als elfen rondlopen, wijzelf inclus. Yeah … daar gaan we 100% in mee. Eindfactuur voor alles … echt alles van kapper tot kleed voor ongeveer 12.000€

In uwen hof

Wat denkt ge van alles aankleden met tweedehands meubelen en eetgerei in uwen hof? Een foodtruck met frietjes en curryworst, eventueel veggie? Dat was exact 5.862€. We zijn het gaan opzoeken.

Alice in Wonderland

Katrien als de Mad Hatter storyteller, Natasja als het konijn dat telkens kwam zeggen dat het tijd was voor het volgende onderdeel, de vrienden als kaarten, de kat… ze waren er allemaal.
Een ceremonie met de thematiek van Alice in Wonderland, dat was echt iets waar we onze tanden in hebben gezet.
Prijs van de ceremonie, 1850€ all-in dus met kostuum en attributen

De Kelten

“We willen het zo authentiek mogelijk met jou als priesteres”. Hadden zij chance dat ik toevallig echt heel veel van Keltische ceremonies afweet. Het zat er allemaal in: de natuurelementen, de seizoenen, de Goden, de handfasting, de liefdesknoop, oerzang, de voorouders,  over de bezem springen en nog veel meer. Dit was 2459€, rituele voorwerpen inbegrepen

Het bos

“Eigenlijk gruwelen we van zo’n opgeblazen gedoe en willen we op onze blote voeten in het bos staan, met houtvuren, een varken aan het spit en live muziek. Zoals vroeger toen er nog geen elektriciteit was. U vraagt wij draaien en niet alleen aan het spit :-).
Heerlijk eenvoudig en natuurlijk. Totaalprijs inclusief huur bos, 7.840€

Ontdek meer voorbeelden en bijzondere verhalen op de blog.