Aan mijn broeders en zusters rebel

Een origineel huwelijk
Helemaal zoals gij het wilt

De schoonste dag van uw leven

Wilt ge een origineel huwelijk?

Op de schoonste dag van uw leven, moet ge nu eens echt uw goesting kunnen doen.

#teamrebelcermonies maakt dromen waar

Alles kan!

Wilt ge dat uwen trouwdag nu eens echt de allerschoonste dag van uw leven wordt? En wilt ge dan eens echt helemaal uw goesting doen?

Bij uw schoonste dag hoort de schoonste ceremonie. Weg met de ellenlange teksten en verhalen. Welkom Keltische ceremonie in het bos, Viking Metal Ceremony of Alice in Wonderland met de Mad Hatter als ceremoniespreker.

Ik deed het allemaal al en zoek nog meer zotte koppels. En het hoeft niet altijd duur te zijn. #teamrebelceremonies is heel creatief, wij kunnen met weinig middelen heel schoon dingen doen.

Zin om eens te babbelen? Bel me op het nummer (+32) 0474286023

Katrien Smeyers

ceremoniemakers pur sang

Met liefde voor ceremonies zonder discobollen en rookmachines 

Klik op de knop hieronder als je op de hoogte wil blijven van infomomenten.

Hoeveel kost het?

Mogelijkheden en prijzen

Hoeveel het gaat kosten? Altijd een moeilijke vraag. Want ik werk volledig op maat. Toch doe ik een poging om een idee te geven van hoeveel het kan kosten aan de hand van een paar voorbeelden. Laat u vooral inspireren door wat er kan en bel mij als ge voelt dat dit den aanpak is die ge zoekt. 

Alice in Wonderland

Katrien als de Mad Hatter storyteller, Natasja als het konijn dat telkens kwam zeggen dat het tijd was voor het volgende onderdeel, de vrienden als kaarten, de kat… ze waren er allemaal.
Een ceremonie met de thematiek van Alice in Wonderland, dat was echt iets waar we onze tanden in hebben gezet.
Prijs van de ceremonie, 1850€ all-in dus met kostuum en attributen

De Kelten

“We willen het zo authentiek mogelijk met jou als priesteres”. Het zat er allemaal in: de natuurelementen, de seizoenen, de Goden, de handfasting, de liefdesknoop, oerzang, de voorouders, over de bezem springen en nog veel meer. Voor dit koppel maakte Natasja ook met de hand de rituele voorwerpen voor op het altaar.
Ceremonie en materiaal samen was 2459€

Het bos

“Eigenlijk gruwelen we van zo’n opgeblazen gedoe en willen we op onze blote voeten in het bos staan, met houtvuren, een varken aan het spit en live muziek. Zoals vroeger toen er nog geen elektriciteit was. U vraagt wij draaien en niet alleen aan het spit :-).
Heerlijk eenvoudig en natuurlijk. Totaalprijs van de ceremonie 1685€