wij zijn rebels

Een origineel huwelijk
Helemaal zoals gij het wilt

De schoonste dag van uw leven

Wilt ge een origineel huwelijk?

Op de schoonste dag van uw leven, moet ge nu eens echt uw goesting kunnen doen.

Wij maken uw dromen waar

Alles kan!

Wilt ge dat uwen trouwdag nu eens echt de allerschoonste dag van uw leven wordt? En wilt ge dan eens echt helemaal uw goesting doen?

Hebt ge zelf superzotte ideeën die ge wilt realiseren? Of hebt ge zin om er eens samen met ons over te brainstormen om het nog zotter te maken?

Voor ons is alles mogelijk. Want wij zijn rebellen. Waar anderen zeggen ‘Zoudt ge dat wel doen?’ zeggen wij ‘Hoe zotter hoe liever!’.

Wilt ge dat wij alles doen, en dat gij er bij wijze van spreken gewoon op den dag zelf moet staan in uw kleed, met uw haar gedaan? Dat kan. Wij kunnen alles van A tot Z regelen. Van het zoeken, boeken en aankleden van de locatie, tot muziek, catering en drukwerk. Maar wilt ge net heel veel zelf doen, dan kan dat ook. Wij staan voor alles open.

En het hoeft niet altijd duur te zijn. Wij zijn supercreatief en kunnen met weinig middelen heel schoon dingen doen.

Zin om eens te babbelen? Bel ons op (+32) 036440231

Katrien Smeyers

vertellers pur sang

Zin in schone verhalen over schone bruiloften? 

Klik op de knop hieronder en schrijft u in op onze verhalen over gelukkige bruidjes.

Hoeveel kost het?

Mogelijkheden en prijzen

Hoeveel het gaat kosten? Altijd een moeilijke vraag. Want wij werken volledig op maat. Toch doe ik een poging om een idee te geven van hoeveel het kan kosten aan de hand van een paar voorbeelden. 

Kasteel in Ibiza met DJ Like Mike

Wilt ge all the way gaan en mag het in een sprookjesachtig kasteel met 9 gangen en DJ Like Mike als muzikale gast. Ok … dat doen we met plezier. Dit was in Ibiza en we weten er de eindfactuur niet van maar die van ons was +8.000€.

Sprookjesachtig hobbitland

Kiest ge voor een bos waar de gasten in een soort van sprookjesachtig hobbitland verkleed als elfen rondlopen, wijzelf inclus. Yeah … daar gaan we 100% in mee. Eindfactuur voor alles … echt alles van kapper tot kleed voor ongeveer 12.000€

In uwen hof

Wat denkt ge van alles aankleden met tweedehands meubelen en eetgerei in uwen hof? Een foodtruck met frietjes en curryworst, eventueel veggie? Dat was exact 5.862€. We zijn het gaan opzoeken.

Ontdek meer voorbeelden en bijzondere verhalen op de blog.