wij zijn rebels

Een persoonlijke uitvaart
Helemaal zoals gij het wilt

 omdat het ook anders kan

Wilt ge een persoonlijk afscheid?

Weet ge hoe dikwijls wij mensen horen zeggen dat ze het eigenlijk anders hadden gewild? Tientallen keer! Meer nog … ze krijgen soms te horen dat iets niet kan: “Zoudt ge dat wel doen? Dat is veel werk!”  Daar bloedt ons hart serieus van. Echt waar. Daarom zijn we Rebel Ceremonies omdat wij heel graag uitvaarten doen voor mensen die het anders willen.
Onze uitvaarten zijn even warm en persoonlijk dan op een ander.  De portie zorg, hartelijkheid en passie is er. Altijd. 

Maar wij doen het gewoon anders dan anders.
Wij kiezen ervoor om ook bij een uitvaart mensen hun dromen waar te maken.

een schoon en persoonlijk afscheid

Er is veel meer mogelijk dan ge denkt

Moet ge van iemand afscheid nemen, en zoudt ge dat graag op een hele mooie en persoonlijke manier doen?

Hebt ge geen zin om in de kerk naar bijbelteksten te luisteren? Maar wilt ge net dat het écht over de persoon zelf gaat? En misschien wilt ge het op een locatie doen die belangrijk was voor de overledene?

Misschien hebt ge zelf ideeën over hoe ge het graag zou willen. En kunt ge wat hulp gebruiken om dat allemaal in de praktijk te brengen.
Of staat ge open voor inspiratie en mogelijkheden?

Wij zorgen voor een keischoon, persoonlijk en origineel afscheid. Helemaal zoals gij het wilt. Want er is veel meer mogelijk dat ge denkt.

Wij regelen alles van A tot Z, maar als ge zelf veel wilt doen, kan dat perfect.  We zijn ook uitvaartondernemer maar dan van het rebelse en creatieve soort waar ge uw goesting moogt doen.

Magic

sprekers of prekers?

Wij vertellen het levensverhaal zonder papier voor onze neus.

Klik op de knop hieronder en abonneert u op voor onze verhalen zodat ge ontdekt hoe we dat doen, dat vertellen.

standaarhoe wij anders zijn

Bij ons kan alles

Katrien werkte lang in opdracht van begrafenisondernemers, maar werd een beetje ongelukkig van de manier waarop ze moest werken.

Als nabestaanden er iets persoonlijks en speciaals van wilden maken, voelden ze vaak dat ze de ruimte niet kregen om op tafel te leggen wat ze eigenlijk écht wilden.

Bij ons krijgt ge die wel.  Meestal stappen we af van het scenario waarin teksten en muziek elkaar afwisselen en maken er een hele mooie, authentieke en pure uitvaart van. Met een creatieve en artistieke invloed. Maar, ge moogt natuurlijk ook kiezen voor de meer traditionele aanpak zolang dat maar helemaal uw ding is. 

De meesten van onze uitvaarten zijn voor mensen die ongeneeselijk ziek zijn en zelf hun uitvaart willen regelen. Vaak gaan we een paar maanden samen op pad. Eigenlijk zijn dat afscheidsceremonies waar de persoon zelf afscheid neemt van het leven en van de mensen rondom hen. 

Is dat een aanpak die ge zelf ook zoekt? Dan denk ik dat we een – vergeef me de symbolische zinspeling – match made in heaven zijn. 

Hoeveel kost het?

Mogelijkheden en prijzen

’t Is niet omdat wij all de way gaan voor uw wensen dat het ook meer kost dan een standaard begrafenis. Wij hebben minder vaste kosten en zijn heel creatief, waardoor we voor elk budget iets echt schoons kunnen realiseren.

Al wandelend in het Arboretum

We deden een uitvaart in het Arboretum met wandelceremonie, koffietafel en er werd een videofilm gemaakt.

Dat kostte minder dan 6.000€.

Met 5-gangen menu

De uitvaart van mijn mama met een 5-gangen menu voor 120 mensen en handgeschilderde urne in een aula waar 400 personen binnen konden. Dat was meer dan 10.000€.

Eenvoudig

We deden er ook eens eentje van 1.700€. Daar deden we het hoogstnoodzakelijke en een paar uur begeleiding voor de ceremonie.

Ge ziet, We kunnen er geen vaste prijs op plakken. Maar alles wordt heel goed besproken en ge krijgt van ons een paginalink waar ge de kosten kunt meevolgen. Zo ziet ge op elk moment van de dag wat uw eindfactuur zal zijn.

Maar wees gerust wij houden vooral uw budget in het oog!

Ontdek meer voorbeelden en ontroerende verhalen op de blog.

Wat veel mensen niet weten

Wist ge dat …?

ge zijt niet verplicht om met een traditionele begrafenisondernemer te werken
Dat hoeft inderdaad niet. Wij kunnen alles voor u doen wat een traditionele begrafenisondernemer doet. En we doen zelfs nog veel meer.
Wij zorgen altijd voor een HERINNERINGSfotograaf
Als ge met ons samenwerkt, zorgen wij altijd dat er een fotograaf bij de uitvaart is.  Mensen zijn hier achteraf altijd heel blij mee.

Er zijn die dag misschien 400 mensen gepasseerd, maar eigenlijk weet ge niet echt wie er allemaal is geweest.

Dankzij de foto’s kunt ge nadien op ’t gemak alles nog eens bekijken en zo hebt ge ook een hele mooie herinnering aan deze speciale dag.

Onze herinneringsfotograaf is hierin gespecialiseerd en werkt heel discreet.

Een uitvaart hoeft niet per sé om 10u of 14u plaats te vinden
Het kan op gelijk welk moment van de dag. Of zelfs ’s avonds of ’s nachts als het donker is als ge dat wilt.
Ge moogt onze factuur binnenbrengen bij de notaris
Als dat voor u gemakkelijker is, moogt ge onze factuur ook binnenbrengen bij de notaris en dan kan hij/zij deze betalen van de rekening van de overledene.
Ge zijt niet verplicht om een uitvaart in een kerk of aula te doen
Ge moogt ook afscheid nemen in een bos, in een café, op het strand, in het huis van de overledene of zelfs  in het clubhuis van de motoclub of in het Sportpaleis.
Een combinatie van traditioneel en origineel is perfect mogelijk
’t Is niet zo dat wij alleen speciale dingen doen. Wij kunnen ook mooie, persoonlijke dingen doen in een traditionele context.
Wij helpen ook met juridische vragen
Wij werken samen met mensen die expert zijn in hun vak. Als het nodig is, kunnen wij u in contact brengen met een jurist.
Wij brengen u in contact met een rouwtherapeut als ge dat wilt
Bij ons kunt ge voor alles terecht. Zo brengen wij u ook graag in contact met een goede rouwtherapeut als ge dat wilt.